Chasing Non-Exportable African Lions – The New Norm?

Ik geloof dat de meeste echte speurders zich hebben geëngageerd om de Afrikaanse leeuw te achtervolgen. De leeuw is een moeilijk en riskant wezen om te achtervolgen en is misschien wel het meest beruchte wilddier op aarde. Als je hem achtervolgt, worden de vaardigheden en mentale kracht van de tracker getest. Vanwege voortdurende wijzigingen in importrichtlijnen die van invloed zijn op de jachtkosten, is een leeuwenachtervolging redelijker dan enig ander moment in de recente herinnering.

Vanwege de huidige Amerikaanse wetgeving zijn verreweg de meeste leeuwen die op zoek zijn naar openingen voor Amerikanen achtervolgingen waarbij het moeilijk is om de huid en de schedel terug te importeren naar de Verenigde Staten. Dat betekent niet dat spoorzoekers geen leeuwen mogen achtervolgen. De kosten van achtervolging zijn waar ze net zo redelijk zijn geworden als een jacht op het veld voor iemand die een niet-exporteerbare leeuw moet achtervolgen. Bovendien is de ervaring van de achtervolging het equivalent.

Er is een innerlijke discussie die trackers onvermijdelijk ervaren wanneer ze overwegen om een ​​wezen te achtervolgen dat ze niet legaal opnieuw in de Verenigde Staten kunnen importeren. Opgezette wezens en schedels gaan rond als teken van de achtervolging en brengen eer aan het dier dat de achtervolging verdient. Desalniettemin zullen wetten wetten zijn en een paar wezens kunnen niet worden geïmporteerd, ongeacht de manier waarop er voldoende mensen zijn die achtervolgd moeten worden.

Eindelijk gaat de achtervolging om de ervaring. Bij een niet-exporteerbare leeuwenachtervolging kan de tracker in ieder geval de achtervolging herdenken door middel van afbeeldingen. Niets is onderscheidend aan de echte achtervolging. Mijn steun aan trackers is eenvoudig: ga verder met de jacht op leeuw. Leef de fantasie die je hebt gedroomd. De ervaring van een leeuwenachtervolging lijkt op geen andere, en de kans om te proberen Afrikaanse leeuwen te achtervolgen is nooit meer gegarandeerd. Ondanks het feit dat het verbluffend lijkt, is het achtervolgen van leeuwen iets dat de bevolking tot in de toekomst zal helpen ondersteunen.

Op het moment dat trackers reizen om leeuwen te zoeken, dragen ze effectief bij aan hun behoud. Op het moment dat trackers geld verbranden tijdens een leeuwenachtervolging, als het een niet-omheinde achtervolging is, geeft het leeuwen waardering. Zonder achting nemen de leeuwenpopulaties af of verdwijnen ze. De menselijke bevolking van Afrika ontploft en er is een beperkte mate van ruimte op de landmassa. Leeuwen hebben gigantische reeksen in huis en hebben veel ruimte nodig. Er is een delicate conjunctie, in het beste geval, op plekken waar leeuwen dicht bij mensen leven. Leeuwen zijn riskant voor mensen en gevaarlijk voor het natuurlijke leven en het vee van eigen bodem. Het is moeilijk voor westerlingen om de voortdurende dreiging te begrijpen die een dagelijkse routine zich voordoet terwijl ze in het zicht van leeuwen ervaren. Omdat we naar meer dan 20 Afrikaanse landen zijn vertrokken en een hoop energie hebben geïnvesteerd bij de lokale bevolking, is het niet ongekend mensen te ontmoeten die zijn verminkt door leeuwen of waarvan familieleden of metgezellen zijn beschadigd of afgeslacht door leeuwen.

Niettegenstaande, in Afrika, blijft het in het geval dat het loont. Het najagen van dollars van leeuwenjacht maakt leeuwen iets waard voor de individuen die in hun nabijheid leven. Op plekken waar jagen niet is toegestaan ​​en er ook geen markt is voor fotografische safari’s, zijn er weinig of geen leeuwenpopulaties.

Tragisch genoeg is onze eigen USFWS zo politiek in zijn dynamiek geworden in plaats van logische informatie te gebruiken om hun keuzes te sturen. Desalniettemin heeft USFWS de laatste tijd eindelijk ingezien wat Afrikaanse landen en spoorzoekers consequent weten. In een verklaring van 20 oktober 2016 verklaarde directeur van de Amerikaanse Fish and Wildlife Service Dan Ashe dat “het jagen op wilde en in het wild levende leeuwen bijdraagt ​​aan de langgerekte bescherming van de soort in Zuid-Afrika.” Hij verklaarde bovendien dat “leeuwen zich niet in een moeilijke situatie bevinden in het licht van capabele jachtpartijen.” De USFWS heeft echter nog steeds wetten opgesteld die de invoer van leeuwen lastig en meestal ondenkbaar maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.